iProfit™

iProfit™ modellen er udviklet over 5 år på baggrund af flere fejlslagne investeringsporteføljer, hvor ekspertisen var blevet overladt til forskellige bankers investeringsstrategier – der desværre skabte anseelige tab i porteføljen.

iProfit™ modellen

Et velvalgt navn, fordi begrebet dækker over DIN profit når du selv udtaler navnet.
iProfit™ modellen har et stort ansvar at dække, fordi op til 95% af alle investorer, såvel langsigtede som daytradere – taber penge på enten kort eller langt sigt.
Derfor er modellen skabt som et “køreklart” koncept for alle private investorer uanset køn eller race og med et minimumskrav af uddannelse fra folkeskolens 9. klasse trin.

Den vigtigste indsigt du kan tage med dig allerede nu er, at du tager DIG ind til handelsbordet når du agerer som privat investor.
Spørgsmål: Og hvad betydet det konkret?

Svar: Alle dine værdier, overbevisninger, erfaringer, frustrationer, tilbageslag, håb, krav til livsstil og forsørgerpligt mv. bringer DU med ind i hver eneste investering du foretager dig og stræber efter positivt afkast.

Og de fleste gange går det sikkert godt, måske endda rigtig godt. Indtil den eller de få gange, hvor det hele ramler sammen og du taber STORT – og måske udraderer alt det gode investeringsarbejde du har gennemført igennem et par uger eller måneder – måske taber du endnu mere og større end sidste gang “det gik galt”…

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående type adfærd, så er du som de fleste. Et helt almindeligt menneske, der bliver “snydt så vandet driver” af de professionelle investorer der dagligt har aktiemarkederne som deres legeplads.

Enkelt fortalt, så har de professionelle investorer som opgave – at tage dine penge, for der har brug for at være en handlende på den anden side af den handel du foretager uanset om det er SELL eller BUY.

Og de professionelle investorer har det som deres levevej, deres job – at performe – for at opnå bonus, og en endnu federe livsstil end du har lige nu.
De arbejder i teams, for at undgå de værste fejl, og holder brainstorms og strategimøder flere gange om ugen, for at være smartere end dig.

OG DET ER DERES PENGE DU HAR BRUG FOR AT TAGE, for at du kan skabe profit!

Det kræver overskud, planlægning, skarp eksekvering og balance i dit sind.

Du har brug for iProfit™ modellen.

Online iProfit™ investeringskursus

Trin 1. Aktier for begyndere
Trin 2. Teknisk analyse
Trin 3. Tjen dine penge på aktiekurser

Læs også om et LIVE investeringskursus ved at klikke på linket nedenfor:

LIVE iProfit™ kursus i aktiehandel?

🙂

📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈

*** Skaber du kun profit ved at købe – holde – og derefter sælge aktier?
Bliv klogere på også at tjene profit når markederne går ned ved at => shorte aktier.

*** Tror du at du kun kan tjene penge med en aktieportefølje?
Få tip til at profitere på andet end aktier => tjen penge.

*** Kender du nogen der har tjent STORT eller tabt STORT ved day trading?
Lær faldgruberne og mulighederne ved => day trading.

📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈

Har du brug for professionel mentorordning?

🙂

📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈

Læs om aktiekurser
Læs om aktienyt
Læs om investeringskursus
Læs om investeringsrådgivning
Læs om investering i aktier
Læs om investering i aktier

📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈

1) Læs mere om afkast (Wikipedia DK)

Disclaimer:
Denne side er underlagt den Disclaimer der står på siden investering i aktier, der også linker til denne side om iProfit™ modellen.